torstai 14. joulukuuta 2017

Asiaa alushousuista



Tästä nyt on jo aikaa, kun ekan kerran täällä pesin pyykkiä. Tytöt pesi muun perheen pyykkiä, kun tulin pesuämpäreillä pikkupöksyineni. Siinä alettuani nyrkkipyykille, tytöt nauroivat tälle mzungun ”pyykkäysyritykselle”, joka heidän mielestään näytti siltä, kuin olisin silittänyt kissaa. Tytöt ottivat homman haltuun ja niin me sitten siinä neljään pekkaan pestiin pikkuhousujani rivakkaan tahtiin ja kunnon forcella. Tästä oppineena, päätin, että on parempi pestä pöksyt tästä ees päin salaa ja ihan omalla tekniikalla. 



Huomasin myös, että on parempi pestä pöksyjä päivittäin ja näin ollen en myöskään tarvitse kaikkia yli 30 housuja, mitä olen pakannut mukaani. Päätin olla antelias ja jakaa pöksyjäni tytöille. Kerrottuani rakkaalle avomiehelleni aikeestani, hän oli kauhuissaan ja torppasi ajatukseni. ”Ne on saatana alushousut! Ne on henkilökohtaisia. Heitä v***u roskiin jos et käytä”. Kerroin, että tämä on Afrikka ja päätin toteuttaa aikeeni (tiedoksi myös rakkaalleni). 

Eilen sitten toteutin tämän anteliaan teon ja voi kuinka iloinen tapahtuma se olikaan! Kymmenet pikkuhousut levitettiin keittiön pöydälle ja koko perhe tuli ihailemaan käytettyjä kalsareitani. Siinä sitten kukin sai valita itselleen mieluisat. Soviteltiin ja vaihdeltiin. Ehkä sittenkin nämä sinulle ja nämä minulle. Aivan kuin olisi ollut joulu! Koko päivän useaan otteeseen äiti kiitteli pöksyistä, hän oli nimittäin ajatellut, että tytöille täytyisi ostaa uusia. Nyt oli tämäkin ongelma ratkaistu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti